• Schoenspecialist sinds 1895
  • Gratis verzending naar onze 16 winkels
  • Gratis retourneren in NL

Geselecteerde filters

  • Paez
Paez

Paez

1 Artikel gevonden in
Filteren
Filteren

Geselecteerde filters

  • Paez
Paez
Paez instapschoen Original Raw
€ 49,99 voor € 24,99

Paez espadrilles bij Leemans

Paez schoenen zijn sinds het lente/zomer seizoen 2017 helemaal nieuw in de Leemans collectie. Het merk is ontstaan in 2006 in Argentinië. Daar werd het al heel snel populair! Zes jaar later verschenen de Paez schoenen op de Nederlandse markt. En nu voegt ook Leemans het merk toe aan de zomercollectie. 

Waar staan Paez schoenen voor?

Paez schoenen staan voor inspiratie, innovatie en kwaliteit. Zo laat het merk zich graag inspireren op haar visie op het leven. Reizen, mensen ontmoeten en goede verhalen vertellen staan hierbij centraal. U ziet dit terug in de schoenen door de vele kleuren, vormen en stijlen. Ook ontwikkeling is belangrijk. Zowel qua design als qua productie probeert Paez te blijven innoveren. Om een hoge kwaliteit te waarborgen is vooral het materiaal van Paez schoenen van groot belang. Zo bestaat de stof van de Paez schoenen voor 100% uit katoen en hebben alle modellen een zool van het beste Argentijnse leer. 
 

Paez espadrilles zijn helemaal on trend!

Hoewel het merk zich niet veel aantrekt van de trends, zijn espadrilles momenteel wel echte trendschoenen. Met Paez espadrilles bent u dus helemaal bij de tijd. Ze hebben een easy going uitstraling, ideaal voor een zomerse dag, of om mee te nemen op vakantie. Bekijk voor de zomerdagen ook gerust eens naar bijvoorbeeld de Ipanema slippers uit onze collectie, of een paar mooie dames sandalen
 

Koop uw Paez schoenen online

Voor een paar Paez schoenen of ook wel Paez espadrilles, shopt u online in de webshop van Leemans. U plaatst eenvoudig uw bestelling en u krijgt uw Paez schoenen snel thuis geleverd. Uiteraard kunt u ook langs gaan bij één van onze winkels met Paez espadrilles in het aanbod.
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.