• Schoenspecialist sinds 1895
  • Gratis verzending naar onze 17 winkels
  • Gratis retourneren in NL
Pantoffels

Heren Pantoffels

33 Artikelen gevonden in
Filteren
Filteren

Heren pantoffels bij Leemans

Heren pantoffels (of herensloffen) zijn de perfecte schoenen om binnenshuis te dragen. Met name in de winter. Heeft u last van koude voeten, maar wilt u toch comfortabel door het huis lopen? Kies dan voor een paar heren pantoffels. Pantoffels zijn vaak lichter en soepeler dan buitenshuis. En de materialen waarmee ze gemaakt zijn houden uw voeten lekker warm. 

Heren pantoffels voor de winter

Meestal zijn heren pantoffels gemaakt van wollen materialen. Hierdoor zijn ze niet alleen heel zacht, waardoor ze ontzettend lekker zitten, maar ook nog eens lekker warm. De warme voering van een pantoffel zal u ’s winters zeer waarderen.

Uiteraard zijn er ook heren pantoffels die voor het hele jaar door zeer geschikt zijn. Deze pantoffels zijn aan de achterkant open, zodat u er moeiteloos met uw voet inschuift. Leemans biedt een breed assortiment aan deze heren pantoffels. De meeste modellen zijn van leer gemaakt. Ze zijn van verschillende A-merken en zijn dus ook van topkwaliteit. Optimaal comfort voor uw voeten. 
 

Merken heren pantoffels

Onder andere heren pantoffels van Rohde en FitFlop zijn zeer geliefd. Bent u op zoek naar de warme wolle winter sloffen? Dan raden wij aan een kijkje te nemen in onze Leemans webshop bij de merken Glerups DK en Shepherd. U krijgt al warme voeten van alleen al het kijken naar deze heren pantoffels. Ook de merken Bernardino, Woolwarmers en Blenzo houden uw voeten lekker warm. 

Kijk naast de heren pantoffels collectie ook eens rond in de heren schoenen collectie en in de dames pantoffels collectie. 
 

Heren pantoffels kopen bij Leemans

In het uitgebreide aanbod van Leemans Schoenen vindt u de meest comfortabele heren pantoffels die u zich kunt voorstellen. Ideaal om in huis mee rond te lopen. Bekijk de collectie in de Leemans webshop. Mocht u heren pantoffels besteld hebben en zijn deze niet naar verwachting? Dan kunt u ze gratis ruilen of retourneren. Wilt u persoonlijk advies bij het uitzoeken van uw mannen sloffen? Bezoek dan een van onze winkels

Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.