• Schoenspecialist sinds 1895
  • Gratis verzending naar onze 16 winkels
  • Gratis retourneren in NL
Terug naar overzicht

FitFlop: 10 days to fall in love

dinsdag, 16 oktober 2018

Je hebt 10 dagen om verliefd op je schoenen te worden, of je ontvang je geld terug. Dat is in het kort de ’10 days to fall in love’ actie op alle najaarsmodellen van het merk FitFlop. Lees meer..

Waarschijnlijk ken je het loopcomfort van de populaire FitFlop slippers. En als dat zo is dan draag je ze op zomerse dagen waarschijnlijk altijd. Maar veel mensen weten niet dat je in de winter ook van dit loopcomfort kunt genieten. FitFlop heeft namelijk een zeer ruime herfst- en wintercollectie met de kenmerkende zolen. 

Benieuwd naar de nieuwe collectie? Dan kun je hier online de FitFlop folder doorbladeren. 
 

Wetenschap met stijl

Het Amerikaanse merk combineert wetenschap met een stijlvol design. Allerlei technologieën in de zool verspreiden de druk onder de voet voor ideaal, alledaags loopcomfort. Daarnaast geeft het anatomisch gevormd voetbed het lichaam een goede houding.
 

10 dagen testlopen

Dit seizoen kun je 10 dagen testlopen om de FitFlop zool zelf te ervaren. Met het proeflopen is het niet nodig om bang te zijn voor een miskoop. In deze periode kun je heel goed bepalen wat de schoen doet voor jouw voeten en lichaamshouding. Alleen tijdens deze actie mag u de schoenen ook buitenshuis proberen. 

Zo werkt de actie

Hoe werkt de actie precies? Koop gesloten FitFlop schoenen in de periode van 15 oktober tot 25 november 2018, draag de schoenen gedurende 10 dagen. Echt niet verliefd geworden? Dan mag je de schoenen retourneren en wordt aan de hand van het aankoopbewijs de schoen volledig terugbetaald. 


Actievoorwaarden: De 10 days to fall in love aanbieding is geldig op de schoenen uit de FitFlop herfst- en wintercollectie 2018. De aanbieding is éénmalig geldig per persoon. Niet geldig i.c.m. andere acties en aanbiedingen. 
 
Lees de volledige actievoorwaarden. Neem gerust contact op met de klantenservice als je meer over het merk FitFlop en de actie wilt weten. Benieuwd naar de nieuwe collectie? De nieuwe FitFlop folder geeft je een mooi beeld.


Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.