• Schoenspecialist sinds 1895
  • Gratis verzending naar onze 17 winkels
  • Gratis retourneren in NL

Disclaimer

Disclaimer

De website met al haar onderdelen, met uitzondering van diverse (hyper-) links naar bedrijven of organisaties waarmee wij samenwerken, zijn eigendom van Leemans Schoenen. Het is niet toegestaan om delen van de website, nieuwsbrief of foto’s openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming van Leemans Schoenen.

Leemans Schoenen is constant bezig om de informatie op de website en in andere communicatie-uitingen up-to-date te houden. Het is echter mogelijk dat informatie over producten inclusief prijzen onjuist en/of onvolledig zijn. Wij doen ons uiterste best om dit te voorkomen. Leemans Schoenen behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren.

Hoewel Leemans Schoenen haar partners zeer selectief heeft uitgekozen kunnen wij niet instaan voor de inhoud en het functioneren van de websites van deze organisaties, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden. Leemans Schoenen aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud van websites buiten het domein van Leemans Schoenen.

Retourzendingen geschieden altijd voor risico van de koper. Dit houdt in dat Leemans Schoenen B.V. niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Bewaar uw ontvangstbewijs daarom altijd goed!

Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.