• Schoenspecialist sinds 1895
  • Gratis verzending naar onze 16 winkels
  • Gratis retourneren in NL

Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Op deze pagina vindt u alle informatie die u nodig hebt met betrekking tot de betaling op onze webshop, zoals de betaalmogelijkheden, veilig betalen en het inwisselen van kortingscodes.

In de webshop van Leemans Schoenen kunt u betalen via diverse betaalmethodes. U kunt kiezen uit

  • iDeal (internetbankieren)
  • Creditcard (Visacard/Mastercard/MasterPass)
  • Mister Cash

iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. iDEAL is het systeem dat direct wordt gekoppeld aan uw internetbankierprogramma bij uw online aankopen. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, geen bestanden te downloaden of een account aan te maken.

Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:
- Bestel een product.
- Kies iDEAL als betaalmethode.
- Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt.
- U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank.
- De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld.
- Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed.
- U ontvangt een bevestiging van uw bank.
- U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling zijn geslaagd.

Creditcard (Visa / Mastercard / MasterPass)
U kunt ook betalen met uw creditcard. Indien u hiervoor kiest dient u tijdens het bestelproces uw creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC-code (op de achterzijde van de kaart) in te vullen. Let er op dat u exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeld staat (naam van de kaarthouder).

Indien u een account heeft aangemaakt bij MasterPass kunt u tijdens het bestelproces kiezen voor MasterPass en hoeft u niet alle gegevens meer in te vullen.

Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd.

Mister Cash
Vanuit België is het bij Leemans Schoenen mogelijk om te betalen met Mister cash. De werking hiervan is vergelijkbaar met een IDeal betaling. Bij het afrekenen kiest u de betaalmethode Mister Cash. Vervolgens dient u het kaartnummer van uw bankpas en de vervaldatum in te vullen. Tot slot bevestigt u de betaling via een beveiligingsmiddel van de bank. Bijvoorbeeld een paslezer met pincode.  

Afhalen in de winkel
Indien u ervoor kiest om uw bestelling af te halen in één van onze winkels rekent u ook af in de webshop met één van de bovenstaande mogelijkheden.

Veilig betalen
De betalingen via onze website worden afgehandeld middels SSL technologie. Dit beschermt uw persoons- en betalingsgegevens. Hiermee worden de persoonlijke gegevens beschermd als deze verzonden worden via het internet en wordt voorkomen dat deze informatie door anderen gelezen kan worden. Handige tip: U kunt dit checken door in de betaalmodule te kijken of er een S aanwezig is in de adresbalk (https://).

Kortingscodes inwisselen
Als u een kortingscode heeft kunt u deze in de eerste stap van de bestelling inwisselen. Het te betalen bedrag zal dan automatisch aangepast worden.

U kunt zich aanmelden voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven over kortingscodes.

Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.