• Schoenspecialist sinds 1895
  • Gratis verzending naar onze 17 winkels
  • Gratis retourneren in NL

Cadeaumaand

Cadeaumaand

Feest! Er ligt een cadeaubon voor u klaar in de winkel, want het is Cadeaumaand bij Leemans Schoenen. Wat wij te vieren hebben? De lente. En dat onze Comfortfolder een feit is! 
 

5, 10, 15 of 20 euro cadeau op uw volgende aankoop

Ontvang deze maand een Leemans Cadeaubon bij uw aankoop in de winkel. Ideaal om bijvoorbeeld aan uw partner te geven. Maar ook leuk als cadeautje voor uzelf! Zo kiest u voordelig dat tweede paar zomerschoenen, sandalen of slippers. Nog een tip: geef de bon cadeau met Moederdag. 
 
De cadeaubonnen worden van 23 april tot en met 23 mei uitgegeven bij aankoop van een paar schoenen. De hoogte van de bon is afhankelijk van het aankoopbedrag. Onderaan deze pagina vindt u de actievoorwaarden. 
 
De cadeaubonnen zijn exclusief in de Leemans winkels te verkrijgen en te besteden. Online schoenen besteld? Zorg dan dat u uw bestelling plaatst met een Leemans account. Na ongeveer twee weken ontvangt u een e-mail met unieke kortingscode voor uw volgende aankoop. 

Win! 7x schoenen cadeau

Deze maand geven wij ook nog eens 7 paar schoenen weg. Houd ons goed in de gaten op Facebook en maak kans op:
  • 1x ECCO schoenen 
  • 2x Solidus schoenen 
  • 4x ara schoenen. 
  • Extra winactie: 1x Grashopper schoenen 

Blader door de Comfortfolder

Leemans Schoenen is al meer dan 123 jaar specialist in comfortabele schoenen met stijl. Daarom vonden wij het weer hoog tijd om een Comfortfolder uit te brengen. 
 
Het thema van onze folder is de Lente aan uw Voeten. Wij presenteren in deze folder onze voorjaarscollectie comfortschoenen. De gepresenteerde collectie biedt optimaal loopcomfort en ziet er tegelijkertijd stijlvol uit. Bekijk de foldercollectie.
 
Bent u nieuwsgierig naar onze folder? Blader de folder door door te klikken op onderstaande afbeelding. Niet goed zichtbaar? Bekijk de folder hier
 

Wilt u nog meer inspiratie? Bezoek dan één van onze winkels. Ons enthousiaste team adviseert u graag in uw zoektocht naar het ideale paar schoenen. Of bekijk de collectie alvast online. 
 
Alleen deze maand ontvangt u de Leemans Cadeaubon. Tot snel! 


Actievoorwaarden Cadeaumaand

De Cadeaubon is uitsluitend geldig in de Leemans winkels. U ontvangt de cadeaubon van 23 april t/m 23 mei bij minimale besteding van €24,99. De bon is geldig t/m 17 juni 2018 en niet inwisselbaar i.c.m. afgeprijsde artikelen, onderhoudsproducten of het merk FitFlop.
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.