Geselecteerde filters

  • Birkenstock
Birkenstock

Birkenstock

Geslachten

39 Artikelen gevonden in
Filteren
Filteren

Geselecteerde filters

  • Birkenstock

Birkenstock online kopen bij Leemans

Birkenstocks zijn populair bij iedereen: vrouwen en mannen, jong en oud, noem maar op. Als u 's zomers lekker over het strand loopt en om u heen kijkt zal het daarom niet lang duren voordat u iemand ermee ziet lopen. En dat is niet zomaar. Het zijn namelijk ideale zomersandalen. Ze zijn comfortabel, ze lopen heerlijk, ze zien er mooi uit en ze zijn tijdloos. Birkenstocks die u nu koopt gebruikt u over 5 jaar nog steeds zonder er uit de tijd bij te lopen. Tenzij u natuurlijk zelf van wat afwisseling houdt. Dan kiest u na een tijdje gewoon een andere kleur of ander model uit om weer één of meerdere zomers plezier van te hebben. U kunt Birkenstock online bestellen, of kopen in de Leemans Schoenen winkel. U leest op deze pagina meer over het merk en over hoe u Birkenstock online kunt bestellen. 

Birkenstock stelt prioriteit aan comfort. De slippers en sandalen vormen zich volledig naar de natuurlijke vorm van uw voet. Dit biedt ondersteuning en ontspanning in de voet bij iedere stap die u ermee zet. De ergonomische vorm van het voetbed maakt het mogelijk de lichaamsdruk gelijkmatig over het gehele voetoppervlak te verdelen.

Topcomfort met het Birkenstock voetbed

Het voetbed van Birkenstock is samengesteld op basis van de natuurlijke voetafdruk, zoals u deze ziet wanneer iemand met blote voeten door zand heeft gelopen. Daardoor voelt lopen op Birkenstocks ook als lopen op blote voeten. Het voetbed biedt ondersteuning, bescherming rug en gewrichten en traint tegelijkertijd uw voet- en beenspieren. De volgende 7 toepassingen maken dit optimale comfort mogelijk: 

Birkenstock voetbed1.Voetbed rand 
De rand aan de voorkant van de slippers en sandalen biedt bescherming aan uw tenen.

2.Grip voor de tenen
Het voetbed heeft een kleine verhoging bij de tenen, die de grip verbetert. Dit bevordert de natuurlijke rollende beweging van uw voet.

3.Ondersteuning van de voetboog
Hierdoor verplaatst de druk van het midden van de voet naar de voorkant van de voet.

4.Voering van suède
De voering van suède creëert een gezond klimaat rondom de voeten.

5.Ondersteuning aan binnen- en buitenkant
De kleine verhoging in het voetbed ondersteunt uw voeten en stabiliseert de hiel.

6.Diepe hielkom
Dit zorgt ervoor dat de hiel stevig in de sandaal of slipper blijft zitten en onderhoudt het profiel van de hiel.

7.Kurklatex voetbed
Het kurklatex voetbed maakt de sandalen en slippers flexibel, met een zeer hoog niveau draagcomfort. 

De breedtematen van Birkenstock 

Birkenstock sandalen en slippers zijn verkrijgbaar in twee verschillende breedtematen. De smalle versie is de 'gewone' versie. Mensen met iets bredere voeten kunnen kiezen voor de bredere versie. Hieronder ziet u afbeeldingen van twee voetafdrukken. Op Birkenstock slippers staat één van deze twee voetafdrukken afgebeeld. Bij de linkervoetafdruk (in het zwart) heeft u te maken met een sandaal voor smalle voeten (in Nederland is dat de meest verkochte maat). Rechts ziet u een wit voetafdrukje. Wanneer u deze afgebeeld ziet staan op Birkenstocks weet u dat deze voor mensen is met een normale tot bredere voet. Wanneer u Birkenstock online gaat bestellen in de Leemans Schoenen webwinkel zal u zien dat in de titel van elk model wordt aangegeven of deze 'smal' of 'breed' is. Zo niet, dan zijn de wijdtematen 'smal' en 'normaal' altijd nog per product in de productinformatie te vinden. 

Birkenstock wijdtematen

Modellen Birkenstock online

Birkenstocks zijn er in veel verschillende modellen. Wanneer u Birkenstock online bekijkt in onze webshop zal u al deze modellen tegenkomen. En nog meer!

Birkenstock madrid
Birkenstock Madrid 
De Birkenstock Madrid is het allereerste model van Birkenstock. Het model komt uit 1963. Het heeft alleen een band over de tenen. Deze kunt u verstellen zodat u de slipper niet verliest tijdens het lopen. Dat is mede waarom dit model Birkenstock online zeer populair is.

Birkenstock Arizona
Birkenstock Arizona 
De Arizona heeft twee verstelbare banden. Deze banden zijn gemaakt uit één stuk materiaal. Aan de zijkanten van de voet loopt dit materiaal door, wat zorgt voor extra bescherming voor de zijkant van uw voet.

Birkenstock Rio

Birkenstock Rio
Dit model zit sinds 1982 in de collectie. Het heeft een zowel een band om de enkel als een band bij de tenen. U kunt de slippers dus op twee plekken verstellen en daardoor zijn ze op elke voetdikte/-grootte aan te passen.

Birkenstock Gizeh
Birkenstock Gizeh
Dit model is zeer bekend in het hedendaagse straatbeeld, in veel verschillende materialen en kleuren. Het is een teenslipper met wederom een band die u kunt verstellen en zo dus aanpassen op uw voet. Teenslippers zijn zeer geliefd. Ook de Birkenstock online verkoop van dit model gaat daarom erg hard. 

Birkenstock Ramses
Birkenstock Ramses
Dit model lijkt veel op de Gizeh, maar er is wel degelijk een duidelijk verschil. Namelijk dat de band van de slipper een stuk breder is dan de band van de Gizeh. Zo bedekt deze slipper een groter gedeelte van de voet en de tenen dan de Gizeh dat doet.

Birkenstock Sydney
Birkenstock Sydney
Sinds 1994 bestaat de Sydney. Dit model heeft 2 bandjes, net als de Arizona. Het grote verschil tussen de twee slippers is dat de bandjes van de Sydney los van elkaar zijn. Hierdoor is de zijkant van uw voet open, wat de slipper luchtiger maakt.


Nieuw bij Birkenstock (online)!

Sinds kort heeft het merk een nieuwe slipper/sandaal ontwikkeld. Dit is de Birkenstock EVA. Het grote verschil met de modellen die het merk al jaren ontwikkelt is het materiaalgebruik. Zo gebruikte het merk bij alle voorgaande sandalen altijd binnenzolen van kurk en buitenzolen van rubber. Bij deze nieuwe Birkenstock online variant is niet alleen de buitenzool van rubber, maar de hele sandaal. Dit maakt het een ideale stapper voor op het strand, bij het zwembad of bijvoorbeeld in de sauna. De EVA variant bieden wij aan in verschillende modellen. U voornamelijk deze variant Birkenstock online bestellen. Bekijk daarom de Eva Birkenstock online in onze webshop. 

Birkenstock online


Bestel Birkenstock online

Wist u dat de trendy modellen van Birkenstock online verkrijgbaar in verschillende frisse en in verschillende warme kleuren? Leemans Schoenen biedt vele varianten. Wilt u graag eenvoudig Birkenstock online bestellen? Neem dan gerust een kijkje in onze webshop. Leemans schoenen biedt een zeer ruime collectie Birkenstock dames en Birkenstock heren. Liever een bezoekje aan de winkel? Dat natuurlijk altijd! Hou er hierbij wel rekening mee dat het aanbod in de winkel minder breed is dan Birkenstock online. Een hoop modellen van Birkenstock online in de Leemans Webshop zijn namelijk web only. Deze Birkenstock modellen worden dus alleen in de webwinkel verkocht.


 

Divide