• Schoenspecialist sinds 1895
  • Gratis verzending naar onze 17 winkels
  • Gratis retourneren in NL

Geselecteerde filters

  • FitFlop

Geslachten

Schachtwijdte

140 Artikelen gevonden in
Filteren
Filteren

Geselecteerde filters

  • FitFlop
  • van 6

FitFlop™ zolen

FitFlop, hét merk voor comfortabele slippers en schoenen. Ze zitten heerlijk aan uw voeten, allemaal dankzij de verschillende productietechnologieën voor de zolen. Het merk heeft 3 soorten zolen, alle drie met hun eigen voordelen die ervoor zorgen dat uw voeten fantastisch aanvallen. De slippers van FitFlop geven u het gevoel dat u alles aan kan! 

MICROWOBBLEBOARD-middenzool

Dit is misschien wel de bekendste van de FitFlop zolen. Slippers met een microwobbleboard-middelzool zijn verkrijgbaar in twee varianten: 

1.De Original MICROWOBBLEBOARD-middelzool
De allereerste FitFlop slipper was gemaakt met een MICROWOBBLEBOARD -middenzool, met als doel: buitengewoon veel comfort bieden. De driedubbele densiteit van de ergonomisch ontworpen zool zorgt ervoor dat de druk gelijkmatig over de voet verdeeld wordt. Zo biedt deze technologie direct ondersteuning voor uw voet en voor uw hele lichaam. Daarnaast is de zool schopdempend. Het flexibele EVA materiaal zorgt voor verzachting bij het neerzetten van de hiel. De zool is ontworpen voor mensen met brede voeten. 


2.De Standaard MICROWOBBLEBOARD -middenzool
Sinds 2010 produceert FitFlop naast de Original, ook de Standaard MICROWOBBLEBOARD -middenzool. Speciaal voor mensen met een gemiddelde/normale. Deze zool heeft dezelfde functies als de ‘Original’. Het enige verschil tussen beide zolen is de breedte. De Original is voor de iets bredere voet en de Standard voor de normale voet. 

SUPERCOMFF middenzool

Het materiaal van de slanke SUPERCOMFF middenzool zorgt voor een natuurlijke demping. Daarnaast is het materiaal drukverdelend. Samen met de dubbele densiteit in de zool zorgt dit voor ondersteuning van het hele lichaam. De SUPERCOMFF middenzool heeft een gebogen band. Deze zorgt voor maximum comfort. FitFlop slippers met de SUPERCOMFF middenzool zijn geschikt voor mensen met smalle voeten. 


 

ANATOMICUSH middenzool

Kenmerkend aan de ANATOMICUSH middenzool is de flexibiliteit. De zool is super flexibel en daarnaast ook ultralicht. Daardoor lopen te schoenen heerlijk. Het naadloze ontwerp zorgt er met haar zachte randen voor dat de omtrekken van uw voet omarmd worden. U profiteert met deze zool van de optimale vrijheid om uw voet te bewegen in de schoen. Deze zool wordt met name gebruikt voor de FitFlop schoenen als ballerina’s en instapschoenen. Geschikt voor mensen met een gemiddelde/normale voetbreedte. FitFlop damesschoenen          FitFlop herenschoenen

Divide