• Schoenspecialist sinds 1895
  • Gratis verzending naar onze 17 winkels
  • Gratis retourneren in NL

Geselecteerde filters

  • Wolky
Wolky

Wolky

6 Artikelen gevonden in
Filteren
Filteren

Geselecteerde filters

  • Wolky

Wolky schoenen

Comfort is het uitgangspunt van Wolky. Het anatomisch gevormde voetbed en het doordachte ontwerp van de leest en pasvorm spelen bij Wolky schoenen dan ook een grote rol. Wolky schoenen beschikken bij alle gesloten schoenen altijd over een lederen voetbed dat tevens uitneembaar is. Ook zijn de schoenen met 100% luxe leder gevoerd om goede vochtopname en klimaathuishouding in de schoen te waarborgen.

De binnenzool van Wolky schoenen is voorzien van een combinatie bestaande uit Memory Foam en een laag natuurlijk kurk. Hierdoor wordt een kussen gecreëerd dat zich naar uw voet vormt en de schokken van iedere stap die u neemt opvangt. De anatomische vorm van de zool zorgt ervoor dat het gewicht gelijk over de schoen wordt verdeeld.

Wolky streeft er naar om schoenen zo milieuvriendelijk mogelijk te produceren. Zo wordt gebruik gemaakt van gerecycled rubber dat wordt gebruikt in de zolen en staat chroomvrij leder centraal in de binnen- en buitenvoering van veel Wolky schoenen. De collectie bestaat uit enkellaarzen, laarzen, veterboots, veterschoenen, instapschoenen, ballerina's en sandalen. Bestel Wolky damesschoenen in de webshop van Leemans Schoenen.

Schoenen van Wolky online bestellen

Bekijk en koop Wolky damesschoenen online in de webshop of bezoek een van onze winkels. Uw Wolky schoenen worden uit voorraad geleverd, en mochten uw Wolky schoenen toch niet naar wens zijn kunt u uw schoenen gratis retourneren! 

Wolky damesschoenen

Divide