• Schoenspecialist sinds 1895
  • Gratis verzending naar onze 16 winkels
  • Gratis retourneren in NL

Geselecteerde filters

  • Tango shoes
Tango shoes

Tango shoes

3 Artikelen gevonden in
Filteren
Filteren

Geselecteerde filters

  • Tango shoes
Tango shoes
Tango sneakerboot
€ 119,99 voor € 59,99
Tango shoes
Tango sneaker
€ 119,99 voor € 59,99
Tango shoes
Tango sneaker
€ 119,99 voor € 59,99

Tango shoes bij Leemans

Tango shoes is een vrij jong merk binnen de Leemans Schoenen collectie. Het is een merk dat zich volledig richt op de trends. Bent u dus op zoek naar de allerlaatste trends op het gebied van schoenmode? Vergeet dan zeker niet om aan dit merk uw aandacht te besteden. Trendy creeper sneakers, stoere enkelboots en meer! Ze zijn zowel vrouwelijk als stoer. 

Manon x Tango collectie

De laatste schoenenlijn van het merk Tango shoes is de lijn die ontworpen is door Manon Tilstra. Zij is één van de leukste Nederlandse bloggers. Haar artikelen gaan over lifestyle, mode en meer. Nu heeft zij samen met het merk Tango een schoenenlijn ontworpen die er fantastisch uitziet. Het is een mix van vrouwelijk & stoer. Een mix die fantastisch bij zowel de modeblogster als bij het merk Tango past. 

Bekijk hier de video waarin Manon Tilstra over de collectie vertelt!


Het meest gebruikte materiaal voor de Tango Schoenen is leer. Zowel de buitenkant als de binnenvoering van de schoenen zijn geheel van leer. Het gaat om leer van hoge kwaliteit. Een groot voordeel van de sneakers met leren binnenvoering, is dat u er geen sokjes in hoeft te dragen. Erg gunstig, aangezien de modellen vrij laag om uw voet heen zitten. De kant dat u, wanneer u sokjes aan heeft een randje er bovenuit ziet komen is dan vrij groot.

Tango heeft zowel een zomer- als wintercollectie. Houdt dus het hele jaar door dit merk goed in de gaten. U zal er helemaal bij de tijd bijlopen!

Tango Shoes kopen

Geïnteresseerd in een paar schoenen van het mooie modemerk Tango Shoes? Bijvoorbeeld de Tango Emma sneaker, de Tango Anna sneaker, of een stoere boot uit de Manon x Tango collectie? Shop de Tango Shoes collectie bij Leemans Schoenen. Dit kan online via onze website, of door langs te gaan bij één van onze filialen. 

Lees ook gerust het artikel over de Manon x Tango collectie op onze blog:

Manon Tilstra x Tango


Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.