• Schoenspecialist sinds 1895
  • Gratis verzending naar onze 16 winkels
  • Gratis retourneren in NL
Terug naar overzicht

Openingstijden kerst

donderdag, 20 december 2018

En ineens is het bijna kerst. Heb jij ook het gevoel dat de weken voor kerst zijn omgevlogen? En ga je dit weekend je kerstinkopen doen? Dan is het goed om te weten welke winkels rondom kerst extra open zijn. Zo kom je helemaal in de kerststemming.

Extra openingstijden

Bijna alle Leemans winkels zijn tijdens het weekend voor kerst langer geopend. Op vrijdagavond 21 december zijn de winkels in Amsterdam Noord, Amsterdam Osdorp, Beverwijk, Haarlem Cronjé, Hoofddorp en Mijdrecht ook ’s avonds geopend. 
 
Op zondag 23 december zijn de winkels in Amsterdam Osdorp, Amsterdam Zuidoost, Beverwijk, Hillegom, Haarlem, Hoofddorp, IJmuiden, Lisse, Mijdrecht en Woerden geopend. 
 
Op maandag 24 december zijn verschillende winkels eerder geopend. Alle winkels sluiten i.v.m. Kerstavond om 17.00 uur. 
 
Tweede Kerstdag zijn de winkels in Hoofddorp (winkelcentrum Vier Meren) en Noordwijk van 12.00 tot 17.00 uur geopend. 
 
Let op: de winkels die standaard op vrijdagavond of zondag zijn geopend, staan niet in dit overzicht vermeld. Bekijk hier de actuele openingstijden van alle filialen
 
Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag zijn alle winkels gesloten. Uiteraard kun je wel online een bestelling plaatsen. 

Schoenen bestellen rondom de feestdagen

Eerste Kerstdag, Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag is ons kantoor gesloten. Op deze dagen worden er ook geen pakketjes verzonden. Op 24 december en 31 december is de klantenservice bereikbaar tot 15:00 uur. Hier lees je meer over de openingstijden van de klantenservice

Op de website van PostNL vind je de wijzigingen in het bezorgschema tijdens de feestdagen. 
 

Kerstinkopen

Koop nu feestschoenen of warme pantoffels met korting in één van onze winkels. Online bestellen kan natuurlijk ook, maar tijdens de feestdagen en met de drukte bij PostNL kan de verzending van de pakketjes langer duren dan dat je van ons gewend bent. 
 
Cadeautip: met luxe pantoffels bezorg je iemand een warme kerst. Twijfel je over de schoenmaat? Een Leemans cadeaubon kan ook ;-).

Wij wensen je hele fijne feestdagen en de allerbeste wensen voor 2019! 

Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.