• Schoenspecialist sinds 1895
  • Gratis verzending naar onze 16 winkels
  • Gratis retourneren in NL
Terug naar overzicht

Cyber Monday

maandag, 26 november 2018

Black Friday zit er nog maar net op en de volgende kortingsactie staat alweer voor de deur. Vandaag vieren wij Cyber Monday.

Cyber Monday is de online opvolger van Black Friday. Exclusief online profiteer je nog één dag van 20% korting op geselecteerde items. Daarnaast shop je ook nog eens heel veel zomerschoenen met kortingen tot 50% 
 
Heb jij tijdens het Black Friday weekend getwijfeld of je dat ene paar schoenen zou kopen? Dan is deze dag perfect om ze nu toch op de valreep te bestellen ;-). 

De korting is reeds verwerkt in de prijzen. Je herkent de deelnemende schoenen aan het Cyber Monday label. Onderaan deze pagina staan de actievoorwaarden vermeld.  
 

Drukte bij PostNL

Wegens de drukte gedurende het afgelopen Black Friday weekend kan de verzending van uw pakket door PostNL langer duren. Het kan zijn dat de verzending van je bestelling één dagje langer duurt dan dat je van ons gewend bent. Wij doen er alles aan om je pakket zo snel mogelijk te versturen. 
 

Actievoorwaarden

De Cyber Monday actie geldt exclusief online op 26 november 2018. Niet geldig op sale artikelen en i.c.m. andere acties. Niet gelding op de merken Bearpaw, Bernardino, Birkenstock, Blenzo, Finn Comfort, Glerups, Herock, FitFlop, Rohde, Shepherd, Warmbat, Woolwarmers en geselecteerde items van Xsensible.
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.