• Schoenspecialist sinds 1895
  • Gratis verzending naar onze 16 winkels
  • Gratis retourneren in NL
Terug naar overzicht

Black Friday 10Daagse

vrijdag, 16 november 2018

Bij Leemans Schoenen start Black Friday al op vrijdag 16 november. Tot en met 25 november profiteer je van 20% korting tijdens de Black Friday 10Daagse.

Wij geven nu al het startsein om je decemberinkopen te doen. Shop nu de mooiste schoenen voor de feestelijke decembermaand met korting, voor jezelf of als origineel cadeau. 

 
De korting is reeds verwerkt in de prijzen. Je herkent de deelnemende schoenen aan het Black Friday label. Onderaan deze pagina staan de actievoorwaarden vermeld. 

Aangepaste tijden klantenservice

Op 23 november is het natuurlijk écht Black Friday. Gedurende het weekend van 23 tot en met 25 november is de klantenservice (langer) bereikbaar. Op de contactpagina staat de actuele bereikbaarheid vermeld. 
 

Verwachte drukte PostNL

PostNL heeft aangekondigd dat de verzending van pakketten vanwege de verwachte Black Friday drukte langer kan duren. Daarom adviseren wij u om de bestelling eventueel aan het begin van de 10Daagse al te plaatsen. Rond 23 november schoenen besteld? Dan kan zijn dat de verzending één dagje langer duurt dan dat je van ons gewend bent. Wij doen er alles aan om je pakket zo snel mogelijk te versturen. 
 

Winkels extra lang geopend

Net als vorig jaar zijn de winkels in Purmerend en Hoofddorp op 23 november extra lang geopend (tot 23:00 uur!). In Winkelcentrum Vier Meren in Hoofddorp treden o.a. O’G3NE en Brace op. Ook in Purmerend is live entertainment. Zo wordt shoppen echt een feestelijk avondje uit. 

Ook Leemans Lisse en Leemans Amsterdam Noord zijn geopend tot 20:00 uur. In het winkeloverzicht vind je of de winkel bij jouw in de buurt geopend is op vrijdagavond 23 november. 
 

Actievoorwaarden

De Black Friday 10Daagse actie loopt van 16 t/m 25 november 2018. Niet geldig op sale artikelen en i.c.m. andere acties. Niet gelding op de merken Bearpaw, Bernardino, Birkenstock, Blenzo, Finn Comfort, Glerups, Herock, FitFlop, Rohde, Shepherd, Warmbat, Woolwarmers en geselecteerde items van Xsensible.

Nog meer korting

Naast de Black Friday korting hebben wij nog een leuke online actie. Shop heel veel zomerschoenen nu met 50% korting


Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.