• Schoenspecialist sinds 1895
  • Gratis verzending naar onze 16 winkels
  • Gratis retourneren in NL
Terug naar overzicht

Black Friday bij Leemans

dinsdag, 30 oktober 2018

Staat Black Friday al groot in je agenda? Noteer op deze 23 november dan zeker een bezoekje aan één van onze winkels of de webshop.

Update 16/11: bekijk de actuele Black Friday actie.

Black Friday korting

Tot één à twee jaar geleden was Black Friday nog onbekend, maar in hele korte tijd is het shopping fenomeen bij iedereen bekend geworden. 
 
Black Friday is overgewaaid uit de Verenigde Staten. Op deze ‘zwarte vrijdag’ na Thanksgiving zijn veel Amerikanen vrij. Het is de dag waarop wordt gestunt met gigantische kortingen. Amerikanen gaan daarom massaal de stad in om kerstinkopen te doen. Je kent de video’s vast wel van de opening van Amerikaanse winkels op deze dag. Zodra de winkelt opent, begint de race wie als eerste de beste aanbiedingen bemachtigd. 

In Nederland vieren wij dan wel geen Thanksgiving, van korting wordt iedereen blij. Met de dure decembermaand voor de deur is het ook wel zo prettig Het is een gezellige koopjesdag om de stad in te gaan, maar je kunt ook thuis in alle rust online shoppen. 
 

Winkels extra lang geopend

Net als vorig jaar zijn de winkels in Purmerend en Hoofddorp extra lang geopend en geniet je van live muziek. In Winkelcentrum de Vier Meren in Hoofddorp treden o.a. O’G3NE en Brace op. Zo wordt een avond shoppen echt een sfeervol uitje. 
 
Schrijf je in voor de Leemans nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van onze Black Friday actie.


Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.