• Schoenspecialist sinds 1895
  • Gratis verzending naar onze 16 winkels
  • Gratis retourneren in NL
Terug naar overzicht

5 euro korting op gesloten zomerschoenen

maandag, 06 augustus 2018

Je kunt nog een paar dagen genieten van de tropische temperaturen en dan keert het Hollandse zomerweer terug. Vanaf dan wissel je je slippers en sandalen af met gesloten zomerschoenen. Op zoek naar leuke sneakers of ballerina’s? Shop je gesloten zomerschoenen alleen deze week met 5 euro (extra) korting*.

Ontvang alleen deze week 5 euro korting op gesloten zomerschoenen van de zomercollectie 2018. De korting is alleen geldig op artikelen met een gele stip en bij minimale besteding van €49,95. De korting is onder andere geldig op ballerina’s, pumps, veterschoenen, sneakers en enkelaarzen. Shop verschillende sale artikelen met extra korting, maar ontvang ook korting op niet-afgeprijsde gesloten schoenen van de huidige zomercollectie. 


Gebruik de kortingscode: ZOMER18. De kortingscode is online geldig. Ontvang de korting ook in de winkel op vertoon van dit bericht. 

Voorbeeld items met een geel label

€5 korting

De kortingscode is geldig tot en met 12 augustus 2018 op geselecteerde zomerschoenen met een dichte neus, bij minimale besteiding van €49,95. Je herkent deze items aan de gele stip. Lees onder aan deze pagina de actievoorwaarden. 
 
Gebruik de kortingscode: ZOMER18

Voer de kortingscode in stap 1 van het bestelproces in. Veel shopplezier! 

 
Actievoorwaarden: geldig t/m 12 augustus 2018 bij minimale besteding van €49,95. De korting is alleen geldig op geselecteerde items van de lente- en zomercollectie 2018 (items met een geel label). Op vertoon van dit bericht of de nieuwsbrief ook geldig in de winkel.
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.