Nieuws

Fashion tips van Amber Leemans

zaterdag, 07 april 2018

Het Fashionweekend is eindelijk begonnen! Dit weekend shop je heel veel fashionmerken met 20% korting. Er is voor mij niets beter dan nieuwe schoenen kopen en al helemaal wanneer er nog een korting afgaat.
Meer informatie

Fashion Weekend bij Leemans Schoenen

vrijdag, 06 april 2018

Yes! Eindelijk vandaag de eerste warme lentedag, met zonnestralen en een stralend blauwe lucht. Het moment voor de grote voorjaarsschoonmaak, klussen in huis en het opruimen van de kledingkast. En natuurlijk het leukste van allemaal: een nieuwe garderobe shoppen. Dit weekend ontvangt u daarom 20% korting* op veel fashionmerken.
Meer informatie

Skechers Sport collectie

vrijdag, 30 maart 2018

De sneakers van het merk Skechers staan bekend om de sportieve, trendy look en de vele verschillende designs. Beroemd zijn de schoenen om de Memory Foam loopzool.
Meer informatie

10% Paaskorting

donderdag, 29 maart 2018

Wilt u er op uw paasbest uitzien? Dat kan nu extra voordelig met 10% korting op de nieuwe collectie*.
Meer informatie

€10 lente voordeel op uw aankoop!

vrijdag, 23 maart 2018

Profiteer van vrijdag 23 maart t/m zondag 25 maart 2018 van €10,- voordeel op uw nieuwe paar schoenen voor deze lente! Lees hier meer over de voorwaarden.
Meer informatie

Nieuwe collectie van Fabulous Fabs

maandag, 19 maart 2018

Fabulous Fabs is een jong, trendy merk en straalt met haar collectie vrouwelijkheid en stijl uit. Daarnaast zijn de schoenen ook nog eens zeer betaalbaar. Het merk laat zich elk seizoen weer inspireren door de grootste trends op fashiongebied en geeft er volgens een eigen, kenmerkende draai aan.
Meer informatie

Trend: Pastelkleuren

woensdag, 14 maart 2018

Het voorjaar staat gelukkig weer voor de deur en dit betekent niet alleen (hopelijk) zonnig weer, een bloeiende natuur en een cocktail in de hand op het strand, maar ook nieuwe en frisse voorjaarstrends.
Meer informatie

Schoenentrends voor dames lente/zomer 2018

woensdag, 07 maart 2018

Nog maar heel even volhouden en dan is het al zover; het wordt weer voorjaar! De Sale loopt bijna ten einde en de nieuwe frisse voorjaarscollectie begint nu bij ons binnen te komen. Geen beter excuus om je garderobe eens een opfrisbeurt te geven, toch? Tijd om de warme laarzen en boots weer op te bergen en ruimte te maken voor een paar nieuwe sneakers, loafers of slippers. Wat zijn nu de grootste trends voor het voorjaar en de zomer 2018 en waar moet je dus op letten bij het kopen van je nieuwe schoenen? Lees snel verder voor alle trends van dit aankomende seizoen!
Meer informatie

Shop 18 uur lang met korting

zaterdag, 24 februari 2018

U shopt van vandaag 18:00 uur tot morgen 12:00 de voorjaarscollectie met 10% korting.
Meer informatie

Valentijnsverrassing voor u

dinsdag, 13 februari 2018

Verwacht u met Valentijn een romantische liefdesbrief of een sprookjesachtig boeket met rode rozen? Of hecht u geliefde niet zoveel waarde aan deze dag? Dan hebben wij een kleine Valentijnsverrassing voor u. U ontvangt op 14 februari een speciale Valentijnskorting.
Meer informatie
Divide