Nieuws

Shop 18 uur lang met korting

zaterdag, 24 februari 2018

U shopt van vandaag 18:00 uur tot morgen 12:00 de voorjaarscollectie met 10% korting.
Meer informatie

Valentijnsverrassing voor u

dinsdag, 13 februari 2018

Verwacht u met Valentijn een romantische liefdesbrief of een sprookjesachtig boeket met rode rozen? Of hecht u geliefde niet zoveel waarde aan deze dag? Dan hebben wij een kleine Valentijnsverrassing voor u. U ontvangt op 14 februari een speciale Valentijnskorting.
Meer informatie

Zo draagt u rode schoenen

dinsdag, 13 februari 2018

Rode schoenen zijn bijna magisch. Ze brachten Dorothy thuis na haar avonturen in het land van Oz en geven ook u een onoverwinnelijk gevoel. Met rode schoenen krijgt u een krachtige en vrouwelijke uitstraling.
Meer informatie

Altijd op de hoogte met de nieuwsbrief + korting

maandag, 29 januari 2018

Wilt u op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen en het laatste nieuws van Leemans Schoenen? Meld u dan aan voor de Leemans Schoenen nieuwsbrief. En schrijft u zich deze periode in? Dan ontvangt u 5 euro korting op de volgende bestelling. Lees meer…
Meer informatie

Werkschoenen voor alle beroepen

vrijdag, 26 januari 2018

Ben je werkzaam in een beroepsgroep waar werkschoenen nodig zijn, gestart als zelfstandig ondernemer of volg je een technische opleiding en heb je werkzaamheden en trainingen waarbij veiligheidsschoenen verplicht zijn? Dan zijn de betaalbare Croford Safety Shoes een uitkomst.
Meer informatie

8x schoenen met luipaardprint

woensdag, 24 januari 2018

Als je op straat om je heen kijkt zie je overal outfits met opvallende dierenprints. De print die er nu het meest uitspringt is de tijger-, panter- of luipaardprint. Of het nu gaat om sweaters, jassen of sjaals, de katachtige print duikt overal op. Ook op eye-catching schoenen.
Meer informatie

Blauwe schoenen

maandag, 15 januari 2018

Bent u vandaag een beetje somber? Dat kan, want het is vandaag Blue Monday. Maar dat blauw zeker geen sombere kleur is bewijzen deze stijlvolle, blauwe schoenen. Lees meer:
Meer informatie

15% korting op Blue Monday

maandag, 15 januari 2018

Het is vandaag Blue Monday. Alleen vandaag ontvang je 15% korting op de gehele collectie*. Gebruik de kortingscode BLMND15 om de korting te ontvangen.
Meer informatie

SALE: Minimaal 30% korting

vrijdag, 12 januari 2018

De SALE is uitgebreid. Alle schoenen in de SALE zijn nu met minimaal 30% afgeprijsd. Lees meer...
Meer informatie

Agenda steunzoolspecialist 2018

maandag, 08 januari 2018

Ook begin dit jaar bezoekt de voetdeskundige van Fussgold Steunzolen weer diverse vestigingen van Leemans Schoenen om u te voorzien van advies over de speciale Fussgold Vibrion Veer steunzolen.
Meer informatie
Divide