• Schoenspecialist sinds 1895
  • Gratis verzending naar onze 16 winkels
  • Gratis retourneren in NL

Wat is comfort?

Wat is comfort?

Gemiddeld zet u op een dag zo'n 8000 stappen en loopt een mens in zijn of haar leven ongeveer vier maal de wereld rond. Uw voeten leveren daarmee een enorme prestatie. Om het grootste plezier uit uw voeten te halen is het van belang dat u goede schoenen draagt. Goede comfortschoenen voldoen aan een perfecte pasvorm én hoogwaardige kwaliteit.

Veel mensen associëren comfortschoenen al snel met een oubollig uiterlijk. Leemans Schoenen bewijst het tegendeel: wij bieden voor u ook de meest trendy schoenen met een modieuze uitstraling gecombineerd met de beste pasvorm en kwaliteit.

Of u nou opzoek bent naar winterse laarsjes of juist zomerse sandalen en slippers, in onze winkels en webshop vindt u een breed assortiment aan comfortschoenen die aan alle verschillende stijlen voldoen. Onze verkopers kunnen u een eerlijk, persoonlijk en deskundig advies geven, zodat u met de juiste schoenen onze winkels uit loopt.

Meer informatie over onze Comfort en Fashion Comfort collecties.


Voetproblemen & Steunzolen

Heeft u last van problemen als doorgezakte voeten (ook wel platvoeten genoemd), spreidvoeten, holvoeten of Hallux Valgus? Bij Leemans kunnen we u helpen passende schoenen te vinden, waardoor uw pijnklachten zullen verminderen.

Voor veel mensen is het van groot belang dat een schoen beschikt over een uitneembaar voetbed, bijvoorbeeld voor het plaatsen van een op maat gemaakte steunzool. Hiervoor bent u bij Leemans Schoenen aan het juiste adres. Een groot deel van onze merken, zowel gericht op fashion als comfort, hanteren een uitneembaar voetbed om aan de wensen van de klant te kunnen voldoen.

Lees meer over voetproblemen en steunzolen


Pasvorm: meten is weten!

Voeten hebben niet alleen een lengtemaat, maar ook een breedtemaat. Daarom biedt Leemans ook diverse schoenmerken met breedtematen. Goede passende schoenen, zowel passend in de lengte als in de breedte, kunnen veel klachten zoals hoofd- en rugpijn voorkomen of verminderd worden.

Zo meet u uw voeten

Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.