• Schoenspecialist sinds 1895
  • Gratis verzending naar onze 16 winkels
  • Gratis retourneren in NL
Terug naar overzicht

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Kan ik deze opnieuw opvragen?

Klik bij het kopje ‘Inloggen’ op ‘Wachtwoord vergeten?’ en vul uw e-mailadres in. U ontvangt een e-mail met een nieuw wachtwoord. Met dit nieuwe wachtwoord kunt u inloggen. U kunt vervolgens uw wachtwoord wijzigen bij de optie ‘Wachtwoord wijzigen’.
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.