• Schoenspecialist sinds 1895
  • Gratis verzending naar onze 16 winkels
  • Gratis retourneren in NL
Terug naar overzicht

Ik wil voor het eerst online schoenen bestellen bij Leemans Schoenen, hoe gaat dit in zijn werking?

Online bestellen werkt snel en gemakkelijk in onze webshop.

1. Selecteer het gewenste artikel.
2. Selecteer uw maat en de gewenste kleur.
3. Voeg het artikel toe aan uw winkelwagen door op ‘+ shoppingbag’ te klikken.
4. Ga naar uw shoppingbag (deze vindt u rechtsboven op de website).
5. Kies of u uw bestelling thuisbezorgd wilt hebben of wilt komen ophalen in één van de Leemans Schoenen winkels.
6. Heeft u een kortingscode voor de webshop? Vul deze dan in bij 'Heeft u een kortingscode?' De korting wordt meteen verrekend.
7. Klik op ‘Naar Stap 2: Uw gegevens'.
8. Login met uw account, registreer als nieuwe klant of bestel zonder account.
9. Controleer uw verzendgegevens en klik op 'Ga verder'.
10. U bent nu bij 'Stap 3: Uw bestelling' aangekomen. Kies een betaalmethode: iDEAL, MasterCard, MasterPass of Visa. Controleer nogmaals uw bestelling en factuur- afleveradres.
11. Bevestig de betaling door op ‘Naar veilig betalen’ te klikken. U komt nu in de betaalomgeving terecht van de door u gekozen betaalmethode.

Leemans Schoenen bevestigt uw bestelling middels een e-mail. Uw bestelling wordt dan in behandeling genomen. Als u een account aangemaakt heeft en ingelogd bent op de website vindt u onder ‘Mijn account’ een tabblad ‘Mijn bestellingen’. Hier kunt u uw bestelling terug vinden.

Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.