• Schoenspecialist sinds 1895
  • Gratis verzending naar onze 16 winkels
  • Gratis retourneren in NL

Geselecteerde filters

  • K-Swiss
K-Swiss

K-Swiss

1 Artikel gevonden in
Filteren
Filteren

Geselecteerde filters

  • K-Swiss
K-Swiss
K-Swiss sneaker Aero Trainer
€ 89,99 voor € 53,99

K-Swiss sneakers in de Leemans Schoenen collectie

Het schoenenmerk K-Swiss komt uit Californië. Hier zijn twee Zwitserse broers hun droom achterna gegaan om hun eigen schoenenbedrijf op te zetten. Beide broers waren fanatieke skiërs, en de leren ski boots hebben hun dan ook geïnspireerd bij het maken van de K-Swiss tennisschoenen. Bij beide sporten maak je hevige zijwaartse bewegingen, en daar moeten uw tennisschoenen tegen bestand zijn. K-Swiss biedt hiervoor de ondersteuning die u nodig hebt. En ook bij de trendy witte K-Swiss sneakers uit onze collectie geniet u dus van ondersteuning en comfort.

K-Swiss schoenen zijn tegenwoordig veel meer dan tennisschoenen. Met het huidige modebeeld zijn het de perfecte sneakers voor iedere dag. De kleur in het Leemans assortiment is voornamelijk wit. Wit is dan ook de meest populaire kleur onder zowel heren sneakers als dames sneakers.

K-Swiss sneakers online kopen bij Leemans

Geïnteresseerd in een paar K-Swiss sneakers? U kunt de K-Swiss sneakers online kopen in de webshop van Leemans Schoenen. Ook in onze winkels vindt u de K-Swiss collectie. Heeft u online interesse gekregen in de schoenen, maar wilt u deze liever eerst in de winkel passen? Klik dan op de maat om te zien in welke winkels de schoen beschikbaar is. Bekijk de K-Swiss sneakers collectie en kies uw favoriet!

Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.