• Schoenspecialist sinds 1895
  • Gratis verzending naar onze 16 winkels
  • Gratis retourneren in NL

Geselecteerde filters

  • Ipanema
Ipanema

Ipanema

7 Artikelen gevonden in
Filteren
Filteren

Geselecteerde filters

  • Ipanema

Ipanema slippers en sandalen online

Ipanema is een aanrader voor iedere zomergarderobe. Het van oorsprong Braziliaanse merk Ipanema haalt haar inspiratie uit het strand. En niet zomaar een strand: Ipanema Beach, het meest levendige strand van Rio de Janeiro. De productie van het merk ligt vlakbij dit strand. Zo wordt tijdens het ontwerpen van nieuwe modellen constant de strandsfeer ingeademd. Dit zorgt elk jaar weer voor een prachtige collectie. De slippers bevatten prachtige kenmerken van het Ipanema strand. Bijvoorbeeld in de zool. Hierin is het patroon van de boulevard te herkennen.

Ipanema
 

Duurzame slippers van Ipanema online

Niet alleen is Ipanema geïnspireerd door de natuur, het merk houdt ook nog eens veel rekening met de natuur. Zo kiest het merk ervoor om uiterst duurzaam te produceren. Alle slippers zijn van 100% recyclebaar PVC materiaal. Dit is een soepel materiaal dat telkens hergebruikt kan worden. Daarnaast houdt het merk zich bezig met het reduceren van het gebruik van water en energie bij de productie. Rekening houden met het milieu en de toekomst hiervan is erg belangrijk voor het merk. 

Duurzaamheid Ipanema

Het Ipanema voetbed

Het voorgevormde voetbed van Ipanema slippers en sandalen biedt een goede pasvorm. Daarnaast zorgt het voor stabiliteit. Hierdoor heeft u urenlang plezier van lekker lopende slippers. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleurtjes en printjes, waar u meteen vrolijk van wordt. Koop Ipanema’s en loop heerlijk met uw vrolijke zomerslippers over de Boulevard langs het strand. 
 

Bestel Ipanema online bij Leemans

Bekijk en bestel Ipanema online in de Leemans Schoenen webshop. De webshop biedt een aantal prachtige ontwerpen van de slipper. Aanbod voor zowel heren als voor dames. Heeft u Ipanema online bekeken, maar wilt u ze toch liever eerst even passen voordat u ze aanschaft? Dan heten wij u graag welkom in een van onze Leemans Schoenen winkels. Ook deze hebben verschillende mooie modellen in de schappen staan, dus kom gerust een kijkje nemen.
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.