• Schoenspecialist sinds 1895
  • Gratis verzending naar onze 16 winkels
  • Gratis retourneren in NL

Geselecteerde filters

  • Croford
Croford

Croford

0 Artikelen gevonden in
Filteren
Filteren

Geselecteerde filters

  • Croford

Croford veiligheidsschoenen

Croford safety footwear staat bekend om veiligheidsschoenen met een aantrekkelijke prijs. De werkschoenen van Croford verhogen uw veiligheid wanneer u bijvoorbeeld werkzaam bent in de bouw, productie of bij een haven- of constructiebedrijf. De veiligheidsschoenen zijn ook bij onderhoudswerkzaamheden en magazijnactiviteiten een must.

De werkschoenen zijn ook ideaal voor werkzaamheden rondom uw huis. Zo zijn de Croford Helsini werklaarzen voorzien van een beschermende neus waardoor u er makkelijk mee door de modder stapt en draagt tijdens het tuinieren.

Croford bewijst met de safety snekaer Veneto dat werkschoenen er trendy uit kunnen zien. U draagt de safety sneaker na een werkdag ook nog sportief in uw vrije tijd. Croford veiligheisschoenen zijn ook zeer geschikt voor scholieren en studenten tijdens praktijklessen of stagedagen.

Veiligheidsklassen

De betaalbare werkschoenen van Croford zijn voorzien van verschillende veiligheidsmaatregelen, zoals een beschermende neus. De veiligheidsschoenen zijn onder te verdelen in verschillende veiligheidsklassen. De verschillende veiligheidsklassen worden aangegeven in met een S ofwel safety klasse.

Klasse S

SB: basisuitvoering volgens EN 345 bevat een beschermende neus die bestand is tegen impact van 200 J.
S1: Gelijk aan SB plus antistatische eigenschappen en energieabsorberende hak
S2: Gelijk aan S1 plus waterafstotend bovenmateriaal
S3: Gelijk aan S2 plus beschermende tussenzool tegen doordringen
S4: Schoeisel volledig van rubber of polymeer
S5: Gelijk aan S4 plus tussenzool tegen doordringen en loopzool met profiel


Online werkschoenen bestellen

Bekijk online de collectie betaalbare werkschoenen van Croford en bestel de veiligheidsschoenen eenvoudig op leemansschoenen.nl. De schoenen zijn exclusief verkrijgbaar in de webshop en niet in de Leemans winkels.
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.