• Schoenspecialist sinds 1895
  • Gratis verzending naar onze 16 winkels
  • Gratis retourneren in NL

Geselecteerde filters

  • Bearpaw
Bearpaw

Bearpaw

11 Artikelen gevonden in
Filteren
Filteren

Geselecteerde filters

  • Bearpaw
Bearpaw
Bearpaw laars Alyssa
€ 99,99 - 30% korting € 69,99
Bearpaw
Bearpaw laars Alyssa
€ 99,99 - 30% korting € 69,99
Bearpaw
Bearpaw laars Natalia Solids
€ 109,99 - 30% korting € 76,99
Bearpaw
Bearpaw laars Natalia Solids
€ 109,99 - 30% korting € 76,99
Bearpaw
Bearpaw laars Elle Short
€ 109,99 - 30% korting € 76,99
Bearpaw
Bearpaw laars Elle Short
€ 109,99 - 30% korting € 76,99
Bearpaw
Bearpaw laars Clara
€ 129,99 - 30% korting € 90,99
Bearpaw
Bearpaw laars Phylly
€ 129,99 - 30% korting € 90,99

Bearpaw schoenen

Gewone schoenen herdefiniëren door het gebruik van schapenvacht, een natuurlijk product, om zo comfortabele en stijlvolle schoenen te creëren. Dit was het doel van Tom Romeo toen hij in 2001 het schoenenmerk Bearpaw oprichtte. Schapenvacht reguleert op natuurlijke wijze de lichaamstemperatuur, zodat voeten koel en droog blijven in de hitte, en warm blijven in de kou. Van pantoffels en laarzen in de winter tot sandalen in de zomer, alleen de beste materialen worden ingezet om Bearpaw schoenen te maken. Elk paar Bearpaw schoenen legt daarbij de nadruk op comfort, kwaliteit en de juiste pasvorm volgens de hoogste normen van vakmanschap. 

Let op: de schoenen kunnen tijdens het eerste gebruik strak aanvoelen, maar u zult zien dat het suède van de schoen licht zal uitlopen en de binnenvoering van schapenvacht zich zal vormen naar de voet, waardoor de perfecte pasvorm ontstaat. 

NeverWet® technologie van Bearpaw

Door het oppervlakte van een schoen droog te houden, voorkomt u vlekken en vochtschade. Om deze reden maakt Bearpaw gebruik van de NeverWet® technologie, wat een superhydrofobe coating over het bovenmateriaal van de schoen heen legt. Deze laag biedt extreme weerstand doordat vocht als het ware van de gecoate bescherming afrolt, en laat tegelijkertijd de schoen ademen. Door de zelfreinigende eigenschappen van de NeverWet® technologie maakt u uw schoenen daarnaast gemakkelijk schoon. 
 

Bearpaw schoenen verzorging

Behandel uw Bearpaw product voor het eerste gebruik altijd met een water- en vuilafstotend product voordat u deze draagt*. Mochten uw schoenen vervolgens vies worden, dan kunt u deze schoonmaken met een schone, vochtige doek en een milde zeep. Laat de schoenen vervolgens aan de lucht drogen. Kijk voor meer informatie over hoe u uw Bearpaw schoenen kunt verzorgen op https://www.bearpawshoes.eu/docs/product-care. 

*Indien u een Bearpaw product aanschaft dat is voorbehandeld met de NeverWet® technologie, en dus voorzien is van een coating die beschermt tegen water en vet, hoeft u uw nieuwe schoenen niet zelf te behandelen.

Bearpaw schoenen online bestellen 

Bestel uw Bearpaw schoenen online in de webshop van Leemans. Exclusief online biedt Leemans Schoenen een uitgebreide collectie Bearpaw schoenen aan. Ook in de winkel kunt u terecht voor bepaalde modellen en kleuren. Hier helpen wij u ook graag verder met het plaatsen van een online bestelling. Blijken de Bearpaw schoenen na aankoop toch niet helemaal naar uw verwachting te zijn, dan kunt u deze kosteloos retourneren of omruilen.
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.