• Schoenspecialist sinds 1895
  • Gratis verzending naar onze 16 winkels
  • Gratis retourneren in NL

Geselecteerde filters

  • Baboos
Baboos

Baboos

2 Artikelen gevonden in
Filteren
Filteren

Geselecteerde filters

  • Baboos
Baboos
Baboos slipper
€ 79,99 voor € 39,99
Baboos
Baboos sandaal
€ 79,99 voor € 39,99

Baboos bij Leemans Schoenen


Baboos mix, match en wees uniek. De sandalen en slippers van het zomerse merk Babboos onderscheiden zich met het Change It! idee. U verwisselt gemakkelijk zolen, banden en drukkers. 
 
Met de zool bedoelen wij de schoen zonder band en drukker. De band is het gedeelte over u voet en bij de sandalen loopt deze ook over de hiel. De band wordt vastgezet met een drukker. 
 
In onderstaande video ziet u hoe de banden gemakkelijk verwisseld kunnen worden. Zo heeft u in een handomdraai en gepersonaliseerde slipper. 


De banden worden geleverd bij de modellen. Extra drukkers zijn los verkrijgbaar. Bij Leemans Schoenen vindt u een leuk assortiment drukkers met bijvoorbeeld een boeddha of bloemen opdruk. 
 
Dus houd u van variantie? Dan zijn de slippers en sandalen echt iets voor u. De modellen worden geleverd met een extra band. Welke band er extra bij geleverd wordt ziet u op de foto’s bij de verschillende modellen. 
 
Wij raden u aan om de banden voorzichtig te vervangen. Zo voorkomt u schade aan het klittenband waarmee u de banden vastzet. 

Variatie met de slippers en sandalen van Baboos

De kracht van Baboos is het unieke concept waarbij je de zomerse stappers personaliseert met verschillende banden en drukkers. 

Persoonlijke sandalen

Schoenen geven tegenwoordig een persoonlijke statement. Zo helemaal de sandalen van Baboos, met alle mogelijke variatie. 

Maar ook als u éénmalig de leukste band aan de zool bevestigd is Baboos een goede keus. De sandalen zijn opvallend en mooi, maar ook uiterst comfortabel. 

Unieke slippers

Ook met de slippers maakt u een persoonlijk statement. De kwaliteit van het Italiaanse leer en het fijne design maken de items van Baboos trendy, draagbaar en persoonlijk.
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.